Грабіжник повернувся в банк по гроші, щоб заплатити за таксі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Грабіжник повернувся в банк по гроші, щоб заплатити за таксі

Кримінал
259
У США заарештували чоловіка, який не зумів пограбувати банк і повернувся, щоб взяти грошей на таксі. Це сталося в м. Шамблі (штат Джорджія), повідомляє Huffington Post.
За даними поліції, 39-річний Тревор Гледстон увійшов до відділення банку Wells Fargo і передав співробітнику організації записку з вимогою видати йому грошей. Якщо представник банку не погодиться видати гроші, грабіжник обіцяв почати стрілянину.
Проте, співробітник банку не віддав чоловіку гроші, вважаючи, що від куль його захистить куленепробивне скло над банківським прилавком. Грабіжник також не став нічого робити і пішов з банку.
Він взяв таксі і поїхав. Але коли прийшов час розрахуватися з таксистом, грошей в чоловіка не виявилося. Пасажир пояснив, що гроші в його машині на стоянці, і попросив випустити його з кеба, щоб він міг принести потрібну суму.
Жінка за кермом таксі заблокувала двері, збагнувши, що чоловік може піти не заплативши. Поліцейський, якого покликала жінка в таксі, вислухав Гледстона (про спробу пограбування співробітник поліції не знав) і порадив йому з'їздити в банк і взяти необхідну суму там.
Таксистка повезла його до відділення Wells Fargo, де він раніше намагався вчинити злочин. Коли чоловік зайшов у відділення, там його впізнали і викликали поліцію.
Хто, в підсумку, заплатив за таксі, не відомо.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас