Євросоюз визнав перемогу Путіна на виборах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Євросоюз визнав перемогу Путіна на виборах

553
Європейський союз "відзначає явну перемогу" російського прем'єр-міністра Володимира Путіна під час президентських виборів, заявила представник Євросоюзу із закордонних справ і політики безпеки Кетрін Ештон.
"Як стратегічний партнер Росії і її безпосередній сусід, ЄС з особливим інтересом слідкував за виборчим процесом та громадською дискусією в Росії на виборах в Держдуму в грудні минулого року і президентських виборах, що відбулися 4 березня. ЄС приймає до відома попередні результати президентських виборів і очевидну перемогу Володимира Путіна", - зазначила Ештон, передає ИТАР-ТАСС.
Раніше міністр закордонних справ Франції Ален Жюппе заявив, що незважаючи на порушення, допущені під час президентських виборів в Росії, підстав для сумнівів у перемозі Володимира Путіна в першому турі немає.
За даними ЦВК після опрацювання 100% протоколів, Володимир Путін під час виборів президента набрав 63,60% голосів виборців, лідер КПРФ Геннадій Зюганов - 17,18%, самовисуванець Михайло Прохоров - 7,98%, лідер ЛДПР Володимир Жириновський - 6,22%, лідер "Справедливої Росії" Сергій Миронов - 3,85%.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас