ГК "АВЭК" впровадила управління за центрами фінансової відповідальності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ГК "АВЭК" впровадила управління за центрами фінансової відповідальності

439
Група Компаній "АВЕК" - один з лідерів ринку девелопменту Україні (активи: ринок "Барабашова" в м.Харків та інші об'єкти) успішно впровадив єдину комплексну систему управління компанією, що включає в себе бухгалтерський, управлінський облік і бюджетування.
Інтенсивне зростання і розвиток групи компаній привели до необхідності оптимізації фінансового управління: зокрема, переходу на управління по центрам фінансової відповідальності, комплексного аналізу діяльності декількох юридичних осіб в багатьох розрізах, формування зручної та зрозумілої управлінської звітності для керівництва і т.д.
Для вирішення поставлених завдань, партнером проекту була обрана ГК "ІНТАЛЄВ", так як вона надає комплексне рішення з одних рук (методологія та автоматизація на власному програмному продукті "ІНТАЛЄВ: Корпоративний менеджмент"), а також має успішний досвід впроваджень у сфері девелопменту.
Інтеграція всіх підсистем обліку в єдиний контур дозволяє ГК "АВЕК":
Скоротити терміни і трудовитрати на підготовку звітності, при одночасному підвищенні надійності та достовірності підсумкових даних.
Аналізувати план / фактну звітність в розрізі бізнес-одиниць (а не тільки юридичних осіб), що особливо цінно для девелоперського бізнесу.
Скоротити час і транзакційні витрати на взаємодію між підрозділами компанії.
Підвищити прозорість звітності для керівництва та інвесторів.
Спільно з консультантами "ІНТАЛЄВ" була виконана величезна робота: починаючи від розробки методології, навчання співробітників ГК "АВЕК" і закінчуючи автоматизацією і запуском системи в промислову експлуатацію. За досягнення поставлених цілей і якісне виконання робіт в проекті, компанія АВЕК висловлює свою подяку проектним командам з боку ІНТАЛЄВ і АВЕК.
Володимир Вардзелов,
фінансовий директор ГК "АВЕК"
Довідка про компанії
"Група компаній "ІНТАЛЄВ" - міжнародна консалтингова компанія, що спеціалізується на впровадженні сучасних автоматизованих систем управління бізнесом: фінансове, стратегічне, процесне управління. Виконано більше 800 проектів.
Група компаній "АВЕК" - українська група, що володіє портфелем активів і займається інвестуванням власних і залучених коштів у створення і розвиток високоприбуткових об'єктів нерухомості та бізнесів. В активі Групи - реалізовані проекти девелопменту оптово-роздрібних торговельних центрів, супермаркетів, торгових і офісних центрів.
За матеріалами:
Инталев
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас