В Україні спробують зняти 30 фільмів за один тиждень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні спробують зняти 30 фільмів за один тиждень

39
Кінофестиваль "Молодість" оголосив конкурс на кращий режисерський кінодебют. Головний приз-поїздка до Ірландії.
Про це "Комментариям" повідомили у творчій групі MOLODIST/PLAY. За словами організаторів, взяти участь у творчому проекті Jameson Shoot'n'PLAY може будь-хто.
Умови участі в конкурсі прості: короткометражка повинна бути знята за 8 днів (в період 7-15 березня 2012р), хронометраж - не більше 10 хвилин. Однією з обов'язкових умов є наявність кадру, який би давав зрозуміти, що зйомки проводилися саме в цей період, а не в інші дні.
"Автори не обмежуються у виборі жанру чи способу зйомки, головне - щоб був обіграний символ проекту - лист конюшини і формальні умови до виробництва кінопродукту", - повідомляється в прес-релізі.
Всім потенційним учасникам потрібно заповнити заяву на сайті www.molodist.com. У середу, 7 березня, о 12.00 в кінотеатрі "Київ" відбудеться реєстрація роздрукованих заяв учасників. Перші тридцять режисерів, що зареєструвалися, візьмуть участь в конкурсі.
До журі конкурсу увійшли чотири незалежні міжнародні експерти. Переможця оголосять 16 березня о 21.00. Автор найкращого фільму отримає Grand Prix проекту - оплачену поїздку на Галвейський кінофестиваль (Ірландія), який відбудеться 10-15 липня 2012 року.
А кожен фільм-учасник відзначать спеціальним заохочувальним подарунком від організаторів Jameson Shoot'n'PLAY.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас