Тягнибок: Об'єднання опозиції неможливо — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тягнибок: Об'єднання опозиції неможливо

486
Лідер ВО Свобода Олег Тягнибок назвав неможливим об'єднання української опозиції на наступних парламентських виборах.
Про це Тягнибок заявив, виступаючи в Житомирі на зустрічі з жителями міста.
"Я переконаний, що об'єднання всіх опозиційних сил на наступних парламентських виборах є неможливим", - зазначив Тягнибок.
Як зазначив лідер Свободи, історія української політики довела, що такі об'єднання опозиції є нетривалими і малопродуктивними.
"Хочете - сприймайте це чи не сприймайте - ще раз кажу - об'єднання заради об'єднання нікому не потрібно. Якщо ви маєте якусь ілюзію і вас українська історія ще нічого не навчила, то й далі собі живіть у своєму рожевому ілюзорному світі", - сказав політик.
При цьому він нагадав 2007 рік: "Що з того, коли в 2007 році опозиційні сили об'єдналися, якщо в них не було ідеології і в їх списках "кишіло" зрадниками?", - зазначив лідер ВО Свобода.
На думку політика, українській опозиції слід не об'єднуватися, а виробити спільну політичну платформу і на її основі, "за умови відсутності потенційних зрадників", перемогти на нинішніх парламентських виборах.
Крім того, Тягнибок закликав українців "припинити займатися мазохізмом - натикатися постійно на власні помилки, уникаючи висновків з історії" і попросив їх мислити політичними мірками і реаліями.
"Якщо хочете кидатися на танк, зробіть це мудро, зробіть це з патріотичною силою", - порадив лідер "свободівців".
Він пояснив, що об'єднання опозиційних сил неможливо тому, що у них різні ідеології і воно приречене на поразку.
"Перемога опозиції на виборах до парламенту 2012 року можлива лише за умови координації опозиційними силами дій заради єдиної платформи та за відсутності зрадників", - сказав Тягнибок.
Він запевнив, що ВО Свобода "ніколи не піде ні на які об'єднання, які будуть суперечити її ідеологічним принципам".
Як повідомлялося, 2 березня партія Батьківщина і Народний Рух України підписали угоду про об'єднання зусиль на виборах до Верховної Ради.
Раніше повідомлялося, що партія Реформи і порядок і партія Батьківщина об'єднуються в одну політичну силу, проте об'єднавчі партійні з'їзди відбудуться тільки після завершення виборчої кампанії до Верховної Ради.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас