iForum-2012 відбудеться 17 квітня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

iForum-2012 відбудеться 17 квітня

139
Розпочалася масштабна кампанія з підготовки щорічної конференції Форум інтернет-діячів – iForum.
Цього року конференція відбудеться 17 квітня в Міжнародному виставковому центрі (Броварський пр-т, 15).
На форумі буде більше 4-4,5 тис. учасників. Захід зберігає вже класичний формат одночасних чотирьох потоків у режимі нон-стоп: інтернет-бізнес, інтернет-реклама, технології та соціальні медіа.
Цього року в потоці інтернет-бізнес на учасників очікують такі знакові фігури Інтернету, як Антон Носик (Живий журнал), Віктор Достов (президент російської асоціації "Електронні гроші"), Ігор Горін, (директор Portmone.com). У цьому потоці виступить також представник Google – Мохаммад Гавдат (віце-президент; ринки, які розвиваються).
У найбільш трендовому потоці – соцмедіа – виступлять представники найпопулярніших мереж – ВКонтакте і Facebook. У рубриці мобайл виступить розробник із західної Україні Макс Гринів, який створив гру Contre Jour, визнану компанією Apple грою року для IPad.
У рамках технологічного потоку планується розглянути провокаційні питання у сфері веб- розробки, мобільних платформ і додатків під соцмережі.
Нагадаємо, що iForum – це майданчик для набуття нових знань, партнерів із бізнесу, залучення коштів для свого стартапу. І просто місце, де можна зав'язати цікаві та корисні знайомства. Тут можна побачити тих, хто починав Уанет і Рунет, і тих, хто його активно розвиває сьогодні.
Організаторами та ідейними натхненниками iForum’у є визнані діячі Уанету, представники найбільш значущих в українському Інтернеті проектів та ресурсів. В оргкомітеті iForum’у – Олексій Мась (banner.kiev.ua), Олександр Ольшанський (Imena.UA / MiroHost), Євген Шевченко (UAMaster, ІМУ), Денис Довгополий (GrowthUp інкубатор), Артур Оруджалієв (ain.ua), Олексій Грішин (Інтернет-гроші), Сергій Корж (Mail.UA), Сергій Поліщук (UA-IX), Володимир Медушівський (Девід; Живий журнал).
"Цього року iForum буде значно більше, ніж торік. Із нововведень – значна кількість українських компаній, як початківців, так і грандів галузі, які поза потоками основного заходу на своїх стендах будуть проводити різні акції та презентації", – зазначає один з організаторів заходу Олександр Ольшанський.
У рамках підготовки відкрито акредитацію ЗМІ та незалежних журналістів.
Прес-центр iForum'у:
Валентина Гнілуша
067 726 82 80
gnilusha.v@gmail.com
Довідкова інформація
Форум інтернет-діячів (iForum) – найбільша офлайн-конференція в Україні. Форум є громадським рухом, створеним групою ентузіастів і присвячений проблемам розвитку Інтернету. Проходить щорічно в квітні, починаючи з 2009 року. У 2011 кількість учасників – 3743 осіб – було визнано рекордною для профільних офлайн-заходів Уанету, в результаті чого iForum був визнаний Національним реєстром рекордів найбільшою конференцією в Україні.
За матеріалами:
Форум інтернет-діячів
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас