Дефолту України завадять вибори — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дефолту України завадять вибори

Казна та Політика
1776
Дефолту в 2012 році в Україні не буде. Про це під час прес-конференції заявив експерт "Фонду суспільної безпеки" Юрій Гаврилечко.
"Не буде, щонайменше, тому що у нас вибори. До виборів ситуацію постараються потягнути. Після виборів і під час формування Кабміну щось обвалювати не раціонально", - зазначив експерт.
За його словами, в економічній ситуації кадрові зміни в Кабінеті міністрів не вирішать нічого.
"Ні в кращий, ні в гірший бік. З однієї простої причини - не змінюється система. Всі члени Кабміну змушені будуть виконувати програму соціально-економічного розвитку на 2012 рік і програму реформ. Які б вони геніальні люди не були, їм доведеться підкорятися правилам, які є. Вони не системні, вони строго персоніфіковані", - вважає Ю. Гаврилечко.
Як повідомлялося, Президент України Віктор Янукович призначив міністром фінансів Юрія Колобова. Відповідний указ оприлюднений на сайті глави держави у вівторок.
Зазначимо, Юрій Колобов в квітні 2010 року був призначений на пост заступника голови правління Нацбанку, в листопаді того ж року став першим заступником голови правління НБУ. До цього він працював в Укрексімбанку, був головою правління БТА Банку, директором казначейства Ощадбанку, радником з банківських питань ТОВ Фінансова компанія КІБР.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас