Чорновіл: Від Януковича вже нічого не чекають — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чорновіл: Від Януковича вже нічого не чекають

444
Президент України Віктор Янукович знищив свою репутацію в світі, і її вже не відновити. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав позафракційний народний депутат Тарас Чорновіл.
"Нещодавно літав з офіційною делегацією в Люксембург. До України ставляться зі співчуттям. Навіть від Лукашенка (президента Білорусі Олександра Лукашенка - ред.) чекають несподіваних кроків - щоб посварився з Росією, випустив політв'язнів. Від Януковича вже нічого не чекають. Його поховали повністю. Очікують, поки він добуде термін", - зазначив депутат.
Як повідомлялося, Комітет опору диктатурі (КОД) вважає, що настав час для введення персональних санкцій проти президента Віктора Януковича та інших ключових фігур режиму.
Нагадаємо, глава представництва Європейського Союзу в Україні Жозе Мануель Пінту Тейшера заявив, що "завершення процесу асоціації підірвано останнім розвитком подій в Україні, в основному використанням виборчого правосуддя для політичних цілей". При цьому міністр закордонних справ Костянтин Грищенко вважає, що підписання Угоди про асоціацію з ЄС залежить від того, наскільки сам ЄС усвідомлює власні інтереси в цьому питанні.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас