Дані exit-poll: За Путіна віддали голоси більше половини виборців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дані exit-poll: За Путіна віддали голоси більше половини виборців

615
Володимир Путін отримує перемогу на виборах президента Росії, отримавши підтримку 59,3% виборців. Такі дані опитування виборців на виході з виборчих дільниць (exit-poll), проведеного Фондом "Общественное мнение" (ФОМ).
За даними ФОМ, за лідера комуністів Геннадія Зюганова віддали свої голоси 18,2% виборців, за лідера ЛДПР Володимира Жириновського - 7,4%, за лідера "Справедливої Росії" Сергія Миронова - 4,3%, за бізнесмена Михайла Прохорова - 9,6%.
Як повідомлялося, явка виборців на виборах президента Росії на 16:00 за Києвом (18:00 за московським часом) склала 58,3%.
Асоціація "Голос" заявила, що кількість повідомлень про порушення на виборах в президенти Росії приблизно дорівнює аналогічним повідомленням з виборів до Держдуми. В організації повідомили, що досить багато повідомлень надійшло про те, що утворюються так звані тимчасові дільниці, тобто дільниці на підприємствах, де призначається робочий день, і працівники голосують під контролем начальства. Ліга виборців зафіксувала понад 3 тисячі порушень на виборах. У той же час за 4 березня в комісію ЦВК РФ направлено лише 86 скарг на порушення. У ЦВК заявили, що найчастіше скарги формулюються розмито і без доказової бази.
Як повідомлялося, поліція змусила всіх людей покинути альтернативний штаб підрахунку голосів в центрі Москви. Поліцейські мотивували свою вимогу тим, що в штабі нібито закладена бомба.
За матеріалами:
Інтерфакс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас