Дослідження: В Україні на одну сім'ю припадає 3 гаджети — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дослідження: В Україні на одну сім'ю припадає 3 гаджети

842
На одну сім'ю в Україні в середньому припадає 3,1 персональні електронні пристрої з інтернет-доступом і можливістю зберігання великого обсягу інформації.
Про це свідчать дані дослідження "Лабораторії Касперського", текст якого має "proIT".
З сучасного набору персональних електронних пристроїв найпопулярнішим в Україні є настільний ПК. 23,4% респондентів вказали, що у них два десктопа і більше.
Ноутбуки також не втрачають своєї актуальності завдяки поєднанню високої потужності і мобільності, двома і більше такими пристроями вдома володіють 10,3% респондентів. Власниками "розумних телефонів" виявилися більше половини опитаних (44,7%). Що ж стосується такого новомодного гаджета, як планшетний ПК, то майже кожен десятий опитаний (9,2%) вже його придбав, а ще 6,2% учасників дослідження збираються обзавестися ним у найближчі півроку.
У компанії зазначили, що найвищий показник з досліджуваних країн виявився в Саудівській Аравії, де на одне домогосподарство припадає 4,3 пристрою. Найменше гаджетів вдома виявилося в Румунії - лише 2,6. Україна за показниками забезпеченості девайсами опинилася на одних позиціях з Мексикою і Китаєм.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас