Nissan Motor Co планує почати випуск дешевих автомобілів спеціально для ринків, що розвиваються — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nissan Motor Co планує почати випуск дешевих автомобілів спеціально для ринків, що розвиваються

616
Японський автоконцерн Nissan Motor Co планує почати випуск дешевих автомобілів спеціально для ринків, що розвиваються, під своїм старим брендом Datsun в 2014 році, написала газета Nikkei, виробництво і продаж новинки можуть початися також і в Росії.
Машини за ціною близько 500.000 ієн ($6.200) спочатку будуть збиратися також в Індії та Індонезії. Nissan, другий за розміром японський автовиробник, сподівається продавати 300.000 Datsun на рік, повідомляє Nikkei без посилання на джерела.
Представник Nissan відмовився коментувати дану інформацію.
За повідомленням Nikkei, Datsun стане першим брендом, створеним виключно для ринків, що розвиваються.
Nissan стала швидко розвиватися на ринках, що формуються, роблячи ставку, зокрема, на партнерство з Ashok Leyland Ltd в Індії та нову фабрику в Бразилії.
У Росії Nissan вже інвестував 60 мільйонів євро в спільний проект з його партнером по альянсу Renault і Автовазом. Компанія заявила на цьому тижні про плани випуску бюджетної машини Nissan Almera на спільній платформі альянсу, що носить назву "B0".
Про подальші плани виробництва автомобілів в РФ Nissan не оголошував, але зараз Renault і Nissan ведуть переговори з акціонерами Автоваза про збільшення частки альянсу в російському автовиробнику до контрольної, вони можуть підписати угоду про наміри вже в найближчі тижні.
Російський представник Nissan поки не доступний для коментарів
Росія - один з найперспективніших ринків для Nissan. У 2011 році компанія змогла збільшити продажі в країні на 74 відсотка до 138.827 авто і зайняти більше п'яти відсотків ринку.
За матеріалами:
FundMarket
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас