Черговий аукціон інвестпроектів відбудеться 15 березня 2012 року! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Черговий аукціон інвестпроектів відбудеться 15 березня 2012 року!

353
Українська Біржа Проектів "STARTAP.UA" запрошує приєднатися до суспільства представників бізнес-еліти України - приватних інвесторів, корпоративних інвесторів, представників венчурних фондів та інвестиційних банків, керівників передових приватних компаній - і досвідчених підприємців на черговому засіданні, яке відбудеться 15 березня 2012 року. Збори Біржі організовано з метою сприяння починаючим підприємствам в пошуку інвестицій на старті свого бізнесу.
Якщо Ви хочете знайти найбільш вигідний варіант вкладення Ваших коштів - на зустрічі Вашій увазі буде представлена серія цікавих інвестиційно-привабливих проектів в різних секторів економіки, інвестиції в які дадуть більшу прибутковість, ніж сьогодні можна отримати в традиційних способах вкладень.
Якщо у Вас є цікавий проект чи готовий бізнес, Ви хочете його розвивати і розширювати - на зустрічі у Вас буде можливість знайти партнера для взаємовигідної співпраці.
Нагадаємо, що минула зустріч Української Біржі Проектів "STARTUP.UA" відбулася в грудні 2011 року. Тоді інвестори розглянули низку інвестиційних ідей підприємців, серед яких: "Український бренд дитячого модного одягу", "Інтернет-торгівля іграшками", "Заміська база відпочинку", "Повнометражний 3D анімаційний фільм", "Конвеєрні авто мийки "Форсаж", "Лікувально-опікове ліжко", "Механомагнітний реактор" та ін.
Спеціально до зборів "STARTUP.UA" готує Каталог Українських Проектів, в якому Ви зможете знайти ще більше інформації про всі нові стратап-проекти, які шукають інвестиції.
Початок заходу о 15-30. Кожен проект буде представлений 10-ти хвилинною презентацією заданого формату. Після офіційної частини всі присутні зберуться на фуршеті, де в неформальній обстановці, за келихом вина можна буде більш детально обговорити презентовані проекти.
Замовити запрошення Ви можете вже зараз!
За матеріалами:
Стартап.юа
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас