Каськів: Будівництво LNG-терміналу почнеться в 2013 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Каськів: Будівництво LNG-терміналу почнеться в 2013 році

Енергетика
375
Будівництво LNG-терміналу в Україні почнеться в 2013 році. Про це в ексклюзивному коментарі УНН сказав голова Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислав Каськів.
"15-17 (березня - Ред.) буде презентація, яку будуть проводити розробники - іспанська компанія Socoin. Відразу після цього ми переходимо до фази створення керуючої компанії, яка, сподіваюся, буде створена до літа за участю міжнародних компаній. Розробка ТЕО - це ключова фаза проекту. Те, що стосується будівництва, то керуюча компанія повинна розробити проектну документацію, структурувати сам проект як інвестиційну складову. Вона вже безпосередньо займатиметься цим. Якщо оцінити час, я вважаю, що на етап будівництва можна буде вийти на початку наступного року", - зазначив В.Каськів.
Він зазначив, що реалізація цього проекту буде відбуватися за принципом державно-приватного партнерства.
Нагадаємо, національний проект "LNG-термінал" передбачає будівництво в Одеській області морського терміналу з прийому скрапленого природного газу. У липні 2011 року оголошено тендер на розробку ТЕО проекту LNG-терміналу, переможцем якого стала іспанська компанія.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас