Українські фондові індекси в середу на початку торгів зберігають негативну динаміку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українські фондові індекси в середу на початку торгів зберігають негативну динаміку

Фондовий ринок
102
Фондовий ринок України почав торги в середу негативною динамікою індексів: індикатор "Української біржі" (УБ) до 10:35 просів на 0,28% - до 1469,73 пункту, індекс ПФТС - на 0,26%, до 553 , 07 пункту.
На УБ вранці в зниженні лідирували акції Ясиновського коксохімзаводу (-2,67%), концерну "Стирол" (-1,61%) і Крюковського вагонобудівного заводу (-1,52%). У зростанні лідирували акції Райффайзен Банку Аваль (+1,57%).
На ПФТС серед індексних паперів угоди пройшли з акціями "Центренерго" (+0,65%), Алчевського меткомбінату (+0,69%), Укрсоцбанку (+0,23%) і "Мотор Січі" (+0, 08%).
Як повідомляв агентству "Інтерфакс-Україна" керівник інвестиційно-аналітичного відділу інтернет-брокера iTrader Ігор Сабадаха, протягом середи ринки очікують безліч важливих подій, у зв'язку з чим волатильність торгів протягом дня може періодично зростати. При цьому основна увага інвесторів буде прикута до обсягів кредитування ЄЦБ, які стануть показником стану банківської сфери в єврозоні, додав він.
Водночас аналітик інвесткомпанії "ІФГ Капітал" Олексій Сидоров звернув увагу на те, що індекс УБ у вівторок пробив рівень підтримки 1480 пунктів, що говорить про посилення на ринку "ведмежих" настроїв.
"Ймовірно, вітчизняні інвестори орієнтувалися на ринок акцій РФ. Але, якщо останній коректувався після двотижневого зростання, то український особливими досягненнями похвалитися не може", - зазначив він.
Крім того, він вважає, що негативний вплив на індекс УБ в цей день надасть рішення індексного комітету біржі про скорочення кількості цінних паперів розрахунку індикатора.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас