ЄБРР збільшив "Укрексімбанку" ліміт для фінансування факторингу до 15 млн доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄБРР збільшив "Укрексімбанку" ліміт для фінансування факторингу до 15 млн доларів

213
Європейський банк реконструкції та розвитку збільшив до 15 млн доларів ліміт фінансування факторингових операцій, відкритий АТ "Укрексімбанк" в рамках Програми сприяння торгівлі. Чергове підвищення даного ліміту є результатом позитивної оцінки з боку ЄБРР ефективної діяльності державного банку на ринку факторингових послуг, повідомляє прес-служба "Укрексімбанку", пише РБК-Україна.
"Укрексімбанк" співпрацює з Європейським банком реконструкції та розвитку з моменту підписання в 2007 році низки угод за Програмою сприяння торгівлі. Розмір кредитної лінії по всіх проектах програми в даний момент становить 120 млн доларів.
В рамках програми передбачено фінансування експортно-імпортних операцій клієнтів у вигляді коштів, що надаються "Укрексімбанку" для подальшого цільового фінансування контрактів клієнтів банку, а також у вигляді гарантій ЄБРР, що випускаються на користь підтверджуючих банків для підтримки їхніх зобов'язань в рамках інструментів торгового фінансування.
У 2008 році за Програмою сприяння торгівлі було підписано додаткову угоду з ЄБРР, що передбачає фінансування також і факторингових операцій клієнтів "Укрексімбанку".
Нагадаємо, раніше ЄБРР надав "Укрексімбанку" 50 млн доларів для кредитування проектів енергоефективності МСБ.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас