Азаров відкинув звинувачення в імітації реформ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров відкинув звинувачення в імітації реформ

331
Глава українського Уряду Микола Азаров спростовує звинувачення в імітації проведення реформ. Про це він сказав на зустрічі з провідними вченими-економістами.
"Багато доводиться чути різних думок... наприклад, про нібито імітацію реформ. Спробували б ці "імітатори" самі провести пенсійну реформу, ось ті, хто там міркує, спробували б вони самі це зробити або спробували б вони в умовах колосального зовнішнього, так і внутрішнього боргового навантаження одночасно знизити на 4% податок на прибуток, а потім би поміркували, чи проводяться реформи, чи не проводяться", - сказав Азаров.
Прем'єр нагадав, що в 2011 році був зафіксований показник зростання ВВП 5,2%, що за його словами, є досить хорошим показником.
"Безумовно, якоюсь мірою це результат тих зусиль в галузі проведення реформ, в галузі модернізації економіки, бюджетної дисципліни", - продовжив Азаров.
На думку прем'єра, проведені перетворення в адміністративній, податковій, бюджетній сферах і в дерегуляції багато в чому дозволили вийти на такі показники зростання ВВП.
Нагадаємо, нещодавно посол РФ в Україні Михайло Зурабов заявив, що Україна не зможе проводити реформи без зниження ціни на газ.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас