У США кіт став претендентом на місце в Сенаті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США кіт став претендентом на місце в Сенаті

32
Кіт, що живе в місті Спрінгфілд, штат Вірджинія, став претендентом на місце в Сенаті США.
Мейн-кун на прізвисько Хенк є незалежним кандидатом, його ім'я не внесено до виборчих бюлетенів, передає Лента.ру.
Господар Хенка і заодно менеджер його виборчої кампанії Меттью О'Лірі розповів, що одним з основних завдань кота на посту сенатора стане створення робочих місць. У передвиборній програмі колишньої бездомної тварини сказано, що створення робочих місць допоможе поліпшити життя спочатку в містах, потім в округах, а потім і у всій країні. Хенк обіцяє, що якщо його оберуть, то "молоко буде в кожній мисці".
Суперниками дев'ятирічного Хенка стали досвідчені політики: республіканець Джордж Аллен і демократ Тім Кейн. З передвиборчою програмою кота можна ознайомитися на його офіційному сайті, на сторінці в Facebook і мікроблозі на Twitter. Хенк має намір зайняти в сенаті місце нинішнього представника Вірджинії Джеймса Вебба, який не планує брати участь у виборах 2012 року.
Кіт Хенк став не першою твариною в США, яка зайнялася своєю політичною кар'єрою. Так, наприклад, в 2010 році на пост губернатора Техасу був висунутий пес Вудроу. Також в історію демократії США увійшов пес Боско, який займав пост почесного мера міста Санол, штат Каліфорнія, в період з 1981 по 1994 рік.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас