ЄС вкладе 5 млн євро в розвиток туризму в Криму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄС вкладе 5 млн євро в розвиток туризму в Криму

354
Проект програми з підтримки розвитку туризму в Автономній республіці Крим, кошти на реалізацію якої, в розмірі 5 млн євро, виділяє Європейський союз, буде презентовано в Ялті, повідомляє Укрінформ.
Про це повідомляє прес-служба Мінкурортів АРК з посиланням на заступника міністра курортів і туризму Криму Миколу Маринова.
"Програму буде втілювати консорціум міжнародних консалтингових компаній GDSI LTD з Ірландії, Італії та Нідерландів, який виграв тендер. Спільно з Представництвом Євросоюзу та Міністерством курортів і туризму GDSI LTD буде реалізовувати Програму "Спільна ініціатива щодо співпраці в Криму" і освоювати 5 млн євро, надані в рамках реалізації проекту", - повідомив Маринов.
3 серпня 2011 р. Рада міністрів АРК офіційно підтвердила проект технічного завдання з розвитку туризму в автономії Програми ЄС Підтримки спільної ініціативи співпраці в Криму.
Техзавдання включає в себе три основні компоненти: інституційний розвиток - сприяння реформуванню нормативно-правової бази, зміцнення взаємозв'язків інституційних структур рекреаційного комплексу, поліпшення взаємодії між бізнесом і владою в питаннях туризму; поліпшення якості сервісу і управління туристичними об'єктами - розробка і впровадження стандартів; заходи з диверсифікації туризму - підтримка розвитку історичного, природного, пізнавального та інших видів туризму. Обсяги фінансування, надані Європейським Союзом в рамках реалізації проекту, становить 5 млн. євро. Проект буде реалізовуватися протягом трьох років з 2012 по 2014 рік.
Раніше повідомлялося, що рекламу Криму вперше покажуть на російських каналах і Euronews.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас