Бродський: Азаров доручив організувати діяльність дозвільних центрів "по-європейськи" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бродський: Азаров доручив організувати діяльність дозвільних центрів "по-європейськи"

Казна та Політика
222
Прем'єр-міністр України Микола Азаров доручив забезпечити технологію роботи дозвільних центрів за європейським принципом, повідомив глава Державної служби з питань регуляторної політики та підприємництва (Держкомпідприємництва) Михайло Бродський.
"Результати зустрічі з Миколою Яновичем вже дають плоди. Сьогодні було пряме доручення прем'єра забезпечити технологію роботи дозвільних центрів за європейським принципом", - написав М.Бродський у понеділок на своїй сторінці в Facebook.
Він зазначив, що найближчим часом буде готовий відповідний законопроект. "Завтра ми з Валерієм Івановичем Хорошковським (першим віце-прем'єром) зустрічаємося для обговорення останніх деталей. У найближчі дні комплексний законопроект буде готовий", - зазначив Бродський.
За його словами, головні зміни, передбачені законопроектом, торкнуться скорочення кількості довідок і дозволів, у тому числі нотаріально завірених копій таких документів.
"По-друге, адміністратор сам буде ходити за цими довідками, перевіряти в реєстрі і т.д. Підприємець повинен тільки прийти, написати заяву і все. Але люди будуть нести відповідальність за обман. Писати треба буде чесно", - написав Бродський.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас