Луценко: Я все одно виживу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Луценко: Я все одно виживу

Кримінал
1752
Колишній міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко запевнив, що залишиться таким, яким він є, скільки б років ув'язнення йому не визначив суд.
Як повідомляє офіційний сайт "Народної самооборони", про це екс-міністр заявив сьогодні в суді перед тим, як йому почали зачитувати вирок.
"Я все одно виживу, скільки б мені не написали цих років, я все одно вийду і залишуся таким, яким є", - зокрема заявив Луценко.
"Прокуратура мене звинувачувала, що я не каюсь - так, я не каюся. Я не бачу ніякого злочину, який вчинив. Я не бачу підстав вибачатися і каятися. Мені багато за що варто вибачитися політично, але юридичних злочинів я не скоював", - заявив Луценко.
Як уже повідомлялося, сьогодні о 9:00 Печерський районний суд Києва почав зачитувати вирок Юрію Луценку.
Оголошення вироку в прямому ефірі мали транслювати "5 канал", ТВі і сайт партії "Народна самооборона". Однак, як повідомили журналісти телеканалів, їм не дозволили транслювати в прямому ефірі оголошення вироку.
Сайт "Народної самооборони" працює з серйозними проблемами, і прямої трансляції із залу суду там також немає. Як заявили в прес-службі партії, сайт був спеціально "завалений", щоб виключити трансляцію вироку.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас