Жителі Словаччини хочуть назвати міст на честь Чака Норріса — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Жителі Словаччини хочуть назвати міст на честь Чака Норріса

62
Пішохідний та велосипедний міст у словацькій Братиславі запропонували назвати на честь актора, зірки бойовиків Чака Норріса, повідомляє портал 24hod.sk. Голосування проходить в інтернеті, на сторінці словацької столиці в Facebook. Варіант "Міст Чака Норріса" лідирує з великим відривом від інших запропонованих назв.
У списку для голосування вказано чимало інших варіантів. Наприклад, словакам пропонують назвати міст на честь австрійської ерцгерцогині Марії Терезії, на честь села Девінська або в честь словацького політика Володимира Мечьяра.
Як повідомляє Reuters, голосування триватиме до квітня 2012 року. Після цього чиновники обговорять його результати і приймуть рішення про присвоєння назви мосту через річку Морава (міст сполучатиме Словаччину з Австрією).
За словами словацького політика Павола Фресо, при прийнятті остаточного рішення про найменування мосту думка громадськості обов'язково буде враховуватися. В обговоренні назви також візьмуть участь австрійські чиновники.
Голосування в Facebook проходить у відкритому режимі. Взяти участь в ньому може представник будь-якої країни, який зареєструвався в соціальній мережі.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас