Канадські лікарі знову хочуть їхати до Тимошенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Канадські лікарі знову хочуть їхати до Тимошенко

369
Лікарі з Канади, які в лютому приїжджали в Качанівську колонію, хочуть продовжити обстеження Юлії Тимошенко. Про це заявив канадський лікар Пітер Куйтан, пише Сегодня.
"Коли ми завершили наше попереднє обстеження, українська команда вирішила, що це остаточний висновок. Ми запропонували продовжити, щоб завершити нашу роботу, щоб якимось чином зробити аналізи і зробити належний звіт. Я не знаю, чи хочуть вони, щоб ми продовжили, я не отримував відповіді. Я чекаю, але ми готові продовжити, якщо буде можливість... Як мінімум, нам потрібно подивитися на її медичну карту і зробити аналізи, без цього це дуже складно, це просто продовження спекуляцій", - заявив Куйтан і додав, що Тимошенко готова здати кров, але за умови, що її аналіз буде проведений за кордоном.
"Я думаю, що те, що ми могли зробити якийсь аналіз крові або токсикологічний тест, було для нас каменем спотикання. Це означало, що ми не можемо провести повне медичне обстеження, на яке ми сподівалися. Я думаю, що причиною цього було бажання уряду мати копію всього, що ми робили, і ще якійсь третій стороні - нейтральний контроль, як вони сказали. Навіть якщо пацієнт погодиться на це, то мова йде про велику кількість крові", - говорить він.
Нагадаємо, 14-15 лютого іноземні та вітчизняні лікарі провели обстеження Тимошенко в Качанівській колонії. Іноземні фахівці не оголосили остаточного діагнозу, однак сходяться в тому, що Тимошенко серйозно хвора.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас