Porsche відкликає 100 тисяч Cayenne через дефект — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Porsche відкликає 100 тисяч Cayenne через дефект

599
Дефект стосується автомобілів Cayenne, Cayenne S, Cayenne S Hybrid і Cayenne Turbo 2011 і 2012 років випуску. З'ясувалося, що у фар, встановлених на машинах моделей Cayenne, які належать до класу "люкс", ослаблено кріплення, через це при різкому гальмуванні вони можуть просто випасти з "гнізда".
Представник Porsche зазначив, що проблема стосується машин, проданих, в першу чергу в США та Канаді. В цілому фахівці компанії вже зафіксували близько 40 проблемних звернень по всьому світу. Вперше проблема була помічена в США ще в 2010-му році.
Компанія планує проінформувати всіх власників Cayenne, що дефект буде усунутий безкоштовно. У документах, надісланих Porsche в Національне управління безпеки дорожнього руху США, зазначається, що автовиробник не володіє інформацією про будь-які аварії, які трапилися через виявлену проблеми.
Йдеться про найбільше "відкликання" автомобілів в історії німецького автовиробника Porsche і несправність в найпопулярнішій моделі компанії.
"У нас ще ніколи не було такого масштабного відкликання", - заявив представник компанії, штаб-квартира якої розташована в Штутгарті.
"Половина з 120 тисяч проданих автомобілів Porsche 2011-го року - це моделі Cayenne. Найбільшою популярністю в минулому році вони користувалися на автомобільному ринку Китаю. Середня ціна на автомобілі цієї моделі - близько 60 тисяч євро", - відзначили в компанії.
В цілому фахівці Porsche запевняють, що ремонтні процедури щодо усунення проблеми з фарами не є складними - це десь 45-хвилинний ремонт кожного автомобіля.
У січні цього року два інші німецькі автовиробники Volkswagen і BMW також оголосили про відкликання автомобілів через технічну несправність.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас