Вирок Луценку можна буде почути і побачити в інтернеті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вирок Луценку можна буде почути і побачити в інтернеті

Кримінал
466
Сайт політичної партії "Народна самооборона" буде вести пряму трансляцію через мережу Інтернет оголошення засудив 27 лютого екс-міністра внутрішніх справ України, лідеру партії Юрію Луценку.
Про це повідомили в прес-службі "Народної самооборони", зауваживши, що відеотрансляція буде розміщуватися на їх веб-сайті www.nso.org.ua.
Нагадаємо, Луценко був затриманий 26 грудня 2010 року. Він утримується в Лук'янівському СІЗО. Печерський районний суд Києва з кінця травня 2011 року розглядає його справу. За даними Генеральної прокуратури, Луценку інкримінується заволодіння чужим майном в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем за попередньою змовою групою осіб, перевищення влади або службових повноважень, що спричинили тяжкі наслідки, і зловживання владою, здійснене працівником правоохоронного органу.
14 лютого представники Генеральної прокуратури попросили Печерський районний суд Києва призначити Луценку покарання у вигляді 4 років і 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна, позбавлення першого рангу державного службовця і позбавлення права протягом 3 років обіймати організаційно-розпорядчі посади.
16 лютого голова в судовому процесі суддя Сергій Вовк оголосив, що вирок Луценку буде оголошено орієнтовно о 9.00 27 лютого.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас