Азаров вважає, МВФ може почекати, поки він домовиться з Москвою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров вважає, МВФ може почекати, поки він домовиться з Москвою

Казна та Політика
206
Реалізація програми співробітництва України з Міжнародним валютним фондом може бути продовжена після досягнення домовленості з Росією про перегляд газових контрактів і реалізації програми енергозбереження.
Про це прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив під час спілкування з користувачами мережі Facebook.
"У нас з Фондом тільки одна розбіжність: вони вважають, що треба негайно підняти тарифи для населення на житлово-комунальні послуги у зв'язку з різким зростанням вартості газу. Ми ж вважаємо, що спочатку ми повинні реалізувати програми енергозбереження, зменшити втрати тепла, електроенергії і газу, домовитися з Росією про перегляд контрактів, і тільки тоді обговорювати подальшу реалізацію програми", - заявив Азаров.
Він також зазначив, що на останній зустрічі з головою МВФ Крістін Лагард (26 січня - УНІАН) досягнута домовленість створити робочу групу з перегляду програми співпраці.
При цьому Азаров також зазначив, що співпраця з МВФ триває.
"Хочу нагадати, що ми працюємо за бюджетом на 2012 рік, погодженим з представниками МВФ. Також повну відповідність з програмою здійснює монетарна політика", - сказав прем'єр.
При цьому Азаров запевнив, що фінансова ситуація в Україні є надійною.
"Я хочу Вас запевнити, що в будь-якому випадку фінансова ситуація в Україні є надійною, ми повністю розраховуємося за нашими зобов'язаннями, і тому з упевненістю дивимося в майбутнє", - підкреслив Азаров.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас