Питання подорожчання алкоголю уряд розгляне через 10 днів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Питання подорожчання алкоголю уряд розгляне через 10 днів

396
За словами міністра аграрної політики і продовольства Миколи Присяжнюка, Кабінет Міністрів розгляне пропозицію міністерства фінансів про підвищення мінімальної вартості алкогольної продукції через 10 днів. Про це він сказав під час брифінгу, передає кореспондент УНН.
"Сьогодні питання виносилося на розгляд міністерства фінансів щодо встановлення мінімальної роздрібної ціни на алкогольні напої. Кабінет Міністрів чітко дав доручення за 10 днів відпрацювати цю позицію з виробниками алкогольних напоїв, асоціаціями, з міністерством фінансів, з фахівцями нашого міністерства, і повернутися до цього питання через 10 днів", - сказав Присяжнюк.
На питання журналістів, чи дійсно мінімальні ціни на алкогольну продукцію будуть підвищені на 26%, він відповів, що на розгляд уряду буде винесено іншу пропозицію щодо ціни.
"Пропозиція і те, що буде винесений на розгляд, я думаю, воно буде відрізнятися. І я хочу, щоб ми з вами повернулися до цього питання при розгляді постанови, яку буде винесено", - зазначив міністр.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас