Головним міліціонером Криму призначили земляка президента — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Головним міліціонером Криму призначили земляка президента

537
Верховна рада Криму затвердила генерал-майора міліції Михайла Слєпаньова на посаді начальника Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Криму.
Слєпаньов таким чином позбувся приставки "виконуючий обов'язки", з якою він працював майже 2 місяці.
Як передає УНІАН, за узгодження запропонованої МВС кандидатури головного міліціонера Криму проголосували 85 з 88 парламентаріїв сьогодні на пленарному засіданні. Всього в парламенті Криму 100 депутатів.
Слєпаньов обійняв посаду полковника Сергія Резнікова, який працював начальником кримської міліції півроку, а в грудні 2011 року очолив ГУ МВС в Одеській області.
Уродженець Слов'янська Донецької області Слєпаньов до призначення в Крим очолював управління МВС у Миколаївській області.
Крім того, парламент Криму сьогодні призначив Дмитра Татарова головою Республіканського комітету з охорони навколишнього природного середовища Криму замість Євгена Бубнова, який подав у відставку в лютому, а головою Рескомітету з охорони культурної спадщини призначена Лариса Опанасюк замість Сергія Тура, який подав у відставку в грудні 2011 року.
Уродженець Макіївки Донецької області Татаров з травня 2010 року працював першим заступником голови Рескомприроди. Кримчанка Опанасюк з грудня 2011 р. очолювала Комітет з охорони культспадщини з приставкою "виконуюча обов'язки".
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас