Ганна Герман оцінила два роки президентства Януковича на "відмінно" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ганна Герман оцінила два роки президентства Януковича на "відмінно"

2296
Радник президента України Ганна Герман оцінила два роки діяльності Віктора Януковича на посаді президента України на 5 балів за старою шкільною системою і на 11 балів за новою.
Про це вона заявила сьогодні на прес-конференції.
"Основну оцінку президенту дасть народ на наступних президентських виборах. Президент України поставив собі дуже відповідальну, дуже непросту мету - реформувати, змінити нашу державу. Два роки, які він пропрацював, дали перші кроки на цьому шляху", - цитує Герман УНН.
"Не можна показувати мудрим людям половину роботи. Тому, я давала б оцінку президенту за результатами всього першого періоду його правління. Я вважаю, що в тих умовах, в яких президент працює, дуже важких умовах, умовах світової глибокої кризи, коли падають уряди, коли падають президенти, коли падають фінансові системи навіть старих демократій. В цих умовах президент тримає Україну на дуже гідному рівні", - вважає Герман.
"Якщо говорити про ті бали, які виставляли в школі, коли я вчилася, я ставлю йому 5 за його зусилля. Якщо за нинішньою системою, то, я гадаю, 11 балів він дійсно заслужив", - сказала вона.
Як відомо, 25 лютого виповнюється рівно два роки з дня інавгурації президента Віктора Януковича.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас