Харківський метрополітен закупив таблички вартістю як один квадратний метр житла — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Харківський метрополітен закупив таблички вартістю як один квадратний метр житла

Казна та Політика
1748
Харківський метрополітен 15 лютого за результатами тендеру уклав договір на виготовлення 465 інформаційних табличок вартістю понад два мільйони гривень.
Про це сьогодні, 22 лютого, повідомило видання Наші гроші з посиланням на Вісник державних закупівель.
"Таблички повинні бути поставлені до травня на виконання вимог УЄФА щодо того, що в метро всі найменування повинні бути українською та англійською мовами", - написало видання.
Повідомляється, що замовлені таблички з назвами станцій розмірами 190х35 см, маршрутні розмірами 465х30 см і пересадочні 105х85см, які повинні розміщуватися на шляхових стінах.
"Основа повинна бути з композитного листа сірого кольору. Окантовані таблички анодованим П-подібним профілем для композитних панелей і самоклейкою плівкою Abery різних кольорів залежно від лінії метро. Літери виконуються з акрилового скла білого кольору", - йдеться у тендерній документації.
Відзначається, що середня вартість табличок, площа яких має менше одного квадратного метра, складе більше п'яти тис. грн. за штуку, що близько до ціни квадратного метра житла в передмісті Харкова.
Нагадаємо, в 2010 році Харківський метрополітен замовив виготовлення 10 лавочок по 63 тисячі гривень кожна.
Пізніше, в грудні 2010 року харківський міський голова Геннадій Кернес запевняв, що комунальне підприємство Харківський метрополітен, купуючи лавки, встановлені на платформі нової станції метро Олексіївська, заощадив бюджетні кошти.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас