Німецькі лікарі заявили, що не беруть участі в спекуляціях навколо Тимошенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німецькі лікарі заявили, що не беруть участі в спекуляціях навколо Тимошенко

948
Німецька лікарня "Шаріте" заявляє, що лікарі, які обстежили колишнього прем'єр-міністра України Юлію Тимошенко, не оприлюднили її діагноз і не беруть участі в спекуляціях.
"Рано вранці 15 лютого німецькі лікарі склали короткий попередній висновок, в якому, серед іншого, вони запросили додаткові результати аналізів і запропонували додаткові обстеження", - наводить повідомлення лікарні Українська правда.
"Остаточний висновок з докладними необхідними рекомендаціями щодо подальших медичних процедур буде представлено по завершенні цих заходів", - підкреслили в медустанові.
Німецькі медики також уточнили, що в найближчі дні попередній висновок буде узгоджено з результатами, отриманими під час окремого медичного обстеження пацієнтки. "Дії німецьких лікарів повною мірою відповідають процедурі, узгодженій з компетентними органами України", - зазначили у лікарні.
"Спекуляції в українській пресі навколо стану здоров'я пані Тимошенко і пов'язаного з цим медичного обстеження, проведеного професором Айнхойплем і професором Хаасом, повністю позбавлені підстав", - підкреслюється в заяві.
"Посилаючись на свій обов'язок зберігати лікарську таємницю і дотримуватися узгодженої процедури, обидва лікарі заявляють, що вони не будуть брати участі в цих спекуляціях. Вони звертаються до всіх сторін із закликом поставити в центр уваги лише медичну ситуацію пацієнтки", - йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, в даний час Тимошенко відбуває семирічний термін у Качанівській колонії Харкова. За час перебування під вартою з серпня 2011 року стан здоров'я екс-прем'єра, за твердженням її соратників, погіршився - вона не може самостійно пересуватися через проблеми зі спиною.
Напередодні Тимошенко обстежила група медиків за участю німецьких і канадських лікарів. Вчора німецькі лікарі підтвердили, що Тимошенко серйозно хвора. Пізніше Державна пенітенціарна служба України заявила, що готова виконувати всі рекомендації зарубіжних лікарів.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас