Nexia DK відкрила офіс та провела збори Ділового Клубу Nexia Ukraine на Закарпатті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nexia DK відкрила офіс та провела збори Ділового Клубу Nexia Ukraine на Закарпатті

475
16-го лютого, з нагоди підписання угоди про партнерство та співпрацю між групою компаній "Nexia DK. Auditors & Consultants" та Аудиторською компанією "Закарпат-Бізнес-Консалтінг", в Ужгороді відбулися збори Ділового Клубу Nexia Ukraine.
Ужгород є вже четвертим містом, в якому відтепер проводитимуться збори Ділового Клубу. Партнерство із закарпатськими колегами, надасть нам змогу постійно підтримувати наших клієнтів із Закарпатської області.
Організатором заходу виступила Nexia DK. Auditors & Consultants Nexia DK. Auditors & Consultants . Партнером заходу в Ужгороді виступила аудиторська компанія "Закарпат-Бізнес-Консалтінг".
Цілями Ділового Клубу є створення спільноти для обміну досвідом управління компаніями та неформального спілкування учасників. Темою обговорення перших зборів, у яких взяло участь понад 30 представників середніх та великих компаній із Закарпаття було "Структурування бізнесу".
Після вітального слова керуючого партнера Nexia DK Романа Білика та директора аудиторської компанії "Закарпат-Бізнес-Консалтінг" Ярослава Голубки щодо цілей та мети Ділового Клубу, Степан Ревич, керівник напрямку консалтингу, доповів про управлінські аспекти теми, навівши багато прикладів з власного досвіду. Наступною була доповідь Андрія Костюка, партнера напрямку міжнародного права, про юридичні особливості структурування бізнесу. Про фінансові аспекти, ризики й надання впевненості доповів Роман Білик. Ярослав Нагул, партнер напрямку оцінка, розповів про особливості оцінки бізнесу. Після офіційної частини доповідей учасників запросили до неформального спілкування за кавою.
З огляду на позитивні відгуки учасників заходу, організатори планують проводити Клуб в місті Ужгород на регулярній основі. Участь у Клубі для представників компаній є безкоштовною (для участі необхідна попередня реєстрація).
За детальнішою інформацією про участь у Діловому Клубі Nexia Ukraine, будь ласка, звертайтеся до менеджера з розвитку Nexia Ukraine Юлії Мацех (YuliyaMatsekh@dk.ua).
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас