Ассанж з'явився в ювілейній серії "Сімпсонів" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ассанж з'явився в ювілейній серії "Сімпсонів"

67
Ювілейний 500-й випуск легендарного мультсеріалу "Сімпсони" викликав стримані оцінки публіки, незважаючи на появу в ньому як персонажа засновника скандального інтернет-ресурсу Wikileaks Джуліана Ассанжа.
Про це повідомляють РИА Новости з посиланням на американські ЗМІ.
У показаному в минулу неділю епізоді жителі вигаданого міста Спрінгфілд, де протягом 500 серій проживали Сімпсони, виганяють своїх сусідів, втомившись від їх ексцентричної поведінки.
Родині Сімпсонів в повному складі - Гомер, Мардж, Барт, Ліза і Меггі - доводиться покинути свій будинок. В результаті вони потрапляють в якесь селище вигнанців, де і знайомляться з персонажем Ассанжа, якого Джуліан особисто озвучував.
"Ассанж в ролі запрошеної зірки - це дивний вибір, а жарти, що прозвучали, викликали в кращому разі смішок", - передає телеканал CNN.
Інтернет-портал TVEquals.com написав: "У цій серії, безумовно, були смішні моменти, але це не стало явищем, гідним такої історичної події".
Телеканал Fox, що випускає "Сімпсонів" в ефір, визнав тільки відносну невдачу своєї ювілейної продукції.
"Навіть поганий епізод "Сімпсонів" кращий від більшості інших телевізійних комедій, і тому ми будемо продовжувати дивитися це шоу ще багато, багато років", - зазначив телеканал.
Найдовший за всю історію американського телебачення мультсеріал "Сімпсони" виходить в ефір з 1989 року. За цей час він отримав 24 премії Emmy Award, 26 премій Annie Award, нагороду Peabody Award, звання "Найбільше шоу XX століття" і зірку на Алеї Слави.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас