Спікер Держдуми РФ: Новий проект газового договору з Україною націлений на компроміс — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Спікер Держдуми РФ: Новий проект газового договору з Україною націлений на компроміс

Енергетика
348
Новий проект угоди між Києвом і Москвою щодо газового співробітництва націлений на компроміс, повідомив спікер Держдуми Сергій Наришкін.
"Договір якраз націлений на те, щоб реалізувати надії всіх сторін, щоб знайти компроміс", - сказав він в інтерв'ю каналу ICTV, показаному в понеділок увечері.
Спікер нагадав, що Міненерго Росії передало українській стороні новий проект відповідного договору, "який може в повному обсязі врегулювати цю тему".
Також Наришкін підкреслив, що газова тема є економічною, а деякі політики та експерти намагаються переконати громадськість у тому, що це - політика.
"Я щиро жалкую, що деякі політики, економісти, експерти, журналісти переконують себе і переконують інших, що це суто політична тема. Ця тема звичайно економічна, але в її обговорення підключені і політики, в тому числі, керівники наших держав", - підкреслив він.
Крім цього, Наришкін висловив думку, що на сьогоднішній день є всі підстави знайти рішення під час газових переговорів, оскільки з цією метою ведуться постійні консультації і переговори між українською і російською сторонами.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас