Азаров: Україна зацікавлена ​​в реалізації спільних проектів з РФ на ринках третіх країн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: Україна зацікавлена ​​в реалізації спільних проектів з РФ на ринках третіх країн

108
Україна зацікавлена в реалізації спільних проектів з Росією на ринках третіх країн. Про це під час зустрічі з головою Держдуми РФ Сергієм Наришкіним заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров, передає кореспондент РБК-Україна.
"Ми високо цінуємо нашу взаємодію на ринках третіх країн. І на найближчому засіданні міжурядового комітету з економіки одним з питань буде реалізація спільних проектів на ринках третіх країн. Зокрема, в ракетно-космічній сфері, авіабудуванні", - заявив Азаров.
Також до таких проектів, за його словами, належить будівництво АЕС в Туреччині, Болгарії, Румунії, будівництво ширококолійної залізниці "Кошиця-Вроцлав-Відень".
"ЄС прийняв рішення про модернізацію широкосмугового шляху до Угорщини, який пропонує нашій країні виділити значний ресурс. Також цікава модернізація енергетичної структури, виробництво мінеральних добрив тощо", - сказав Азаров.
Крім того прем'єр зазначив, що Україні та Росії необхідно продовжувати практику проведення форумів міжрегіонального економічного співробітництва.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що представники ВАТ "Газпром", Gazprom International (100-процентна "дочка" "Газпрому") і НАК "Нафтогаз України" домовилися активізувати співпрацю у створенні спільного підприємства (СП) з метою освоєння і розробки структури Палласа в північно-східній частині Чорного моря.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас