Тимошенко письмово відмовилася від роботи в колонії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко письмово відмовилася від роботи в колонії

Кримінал
7759
Державна пенітенціарна служба України стверджує, що екс-прем'єр Юлія Тимошенко звернулася до начальника Качанівської виправної колонії Івана Первушкіна із заявою, в якій повідомляє про своє небажання брати участь у трудовій та виховній діяльності установи.
"Державна пенітенціарна служба України офіційно повідомляє, що 9 лютого 2012 р. Тимошенко звернулася з заявою до начальника Качанівської виправної колонії №54 Первушкіна, в якій, зокрема, вона констатує своє небажання "дотримуватися встановленого у виправній колонії режиму, в тому числі в частині виходу на огляди, участі у трудовій та виховній діяльності, культурних заходах колонії та ін.", - йдеться в повідомленні прес-служби відомства.
Така заява пенітенціарної служби зумовлена тим, що, за їхніми даними, захисник Тимошенко Сергій Власенко в понеділок після чергового візиту до підзахисної заявив, що вона не відмовилася від трудової діяльності в колонії.
Керівництво Качанівської колонії, в свою чергу, з розумінням ставиться до того, що Тимошенко скаржиться на стан свого здоров'я, а також 14-16 лютого проходила медичне обстеження, а тепер знайомиться з матеріалами кримінальної справи (до 28 березня), підкреслили в прес-службі.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас