Чергова авіакомпанія стала банкрутом, 4 тис. пасажирів не вилетіли вчасно — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чергова авіакомпанія стала банкрутом, 4 тис. пасажирів не вилетіли вчасно

1037
Через банкрутство авіакомпанії Air Australia чотири тисячі пасажирів не змогли вилетіти вчасно, тому що всі рейси перевізник скасував в силу відсутності коштів.
При цьому досить велика частина пасажирів авіаперевізника залишилася в аеропортах Таїланду Пхукет і Гонолулу на Гаваях, так як лайнери компанії не змогли заправитися, і польоти були припинені.
У той же час авіакомпанія виплатить компенсацію тим пасажирам, які купували квитки заздалегідь.
На даний момент питання про перевезення застряглих клієнтів авіакомпанії вирішується. Найбільший австралійський перевізник Qantas разом з бюджетною дочірньою компанією Jetstar розглядає варіанти доставки пасажирів в їх пункти призначення.
Передбачається, що квитки авіакомпаній будуть запропоновані пасажирам за тією ж ціною, що і в Air Australia, що дозволить їм після отримання страховки не переплачувати за послуги.
Air Australia має в своєму розпорядженні декілька літаків A-320 і A-330. При цьому авіакомпанія спеціалізується на рейсах до Таїланду, на Гаваї, Балі, а також на польотах всередині країни.
Раніше повідомлялося, що через багаторазові страйки в Qantas, що призвели до втрат понад $1 млрд, передбачалося, що на основі Air Australia буде створений новий авіаперевізник.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас