На київському ринку нерухомості назріває великий скандал? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На київському ринку нерухомості назріває великий скандал?

Нерухомість
5036
Житловий комплекс "Коцюбинський" може оголосити себе банкрутом. Про це заявив віце-президент Асоціації фахівців з нерухомості Віктор Несін виданню "Кияни".
За його словами, забудовник використав гроші не за призначенням. "Природно він потрапив в патову ситуацію: грошей немає тому, що інвестори їх вже внесли, а нові не з'являються і тому немає за що добудовувати", - зазначив Несін. Він також вважає, що у забудовників ЖК "Коцюбинський" є два варіанти подальшого розвитку подій: "взяти кредит у банку, на що банки теж не завжди підуть, або оголосити себе банкрутом".
Разом з тим, на думку експерта, отримання кредиту для забудовників може бути проблематичним.
За інформацією видання "Кияни", у забудовника - ТОВ "Аверс-Сіті" - є два непогашені кредити від банку "Надра" 150 мільйонів гривень, ще 250 мільйонів "будівельники" винні банку "Альфа". Щодня тільки за відсотками забудовники "Коцюбинського" повинні оплачувати своїм кредиторам 146 тисяч гривень.
Також видання повідомляє, що власники цієї нерухомості вже кілька разів переносили терміни здачі будинків на Пономарьова, 26 в селищі Коцюбинське. Сьогодні забудовники обіцяють здати квартири в 3 квартал 2013 року.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас