У Раді зареєстровано законопроект про держмонополію на продаж алкоголю і сигарет — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Раді зареєстровано законопроект про держмонополію на продаж алкоголю і сигарет

792
У Верховній Раді України зареєстровано законопроект про введення державної монополії на виробництво та реалізацію коньячного і плодового спирту, алкогольної продукції та тютюнових виробів.
Про це повідомив народний депутат від КПУ Євген Царьков.
За його словами, автором законопроекту є лідер фракції КПУ Петро Симоненко.
"Варто зазначити, що це системний підхід Петра Миколайовича - на введенні держмонополії на тютюн і алкоголь він послідовно наполягає багато років поспіль", - цитує Царькова прес-служба КПУ.
За його словами, деякі журналісти, яких підігрівають лобісти алкогольної та тютюнової галузі, "відразу підняли крик і розв'язали дезінформаційну війну в стилі "відбирають останнє". "Тому війна буде серйозна. Майже в кожній фракції парламенту, крім фракції КПУ - в цьому я впевнений на сто відсотків, - є представники алкогольного лобі", - зазначив Царьков.
Однак, на переконання парламентарія, надія є. "Чесний виробник розуміє: щоб утримати своє виробництво, краще мати справу з державою, як це відбувається в багатьох країнах. І однозначно стабільніше. Щоб "представники влади" не принесли з посмішкою власнику під тупіт спецназу ксерокопію паспорта про переоформлення часток", - підсумував Царьков.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас