Міліція пропонує борцям з хакерами зарплату 1500 грн. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міліція пропонує борцям з хакерами зарплату 1500 грн.

Кримінал
7557
Київська міліція шукає начальника по боротьбі з кіберзлочинністю на зарплату в 1400-1500 гривень.
Про це "Коментарям" повідомили в столичному управлінні МВС.
Головне управління МВС України в Києві оголосило конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління по боротьбі з кіберзлочинністю.
Передбачений посадовий оклад становить 1400-1500 гривень.
"У Головному управлінні МВС України в м.Києві створюється управління по боротьбі з кіберзлочинністю для попередження та протидії злочинам і правопорушенням у сфері високих інформаційних технологій і телекомунікацій (злочини в сфері інформаційної безпеки, платіжних систем, електронної комерції та господарської діяльності, телекомунікацій, обороту протиправного контенту), а також протидії легалізації (відмиванню) доходів, отриманих від таких злочинів", - заявили в управлінні МВС.
До посадового окладу передбачені надбавки за виконання особливо важливих завдань під час проходження служби у розмірі до 50% посадового окладу; за оперативно-розшукову, розвідувальну чи контррозвідувальну діяльність та інформаційно-аналітичне забезпечення органів державної влади і оперативно-службову діяльність у розмірі до 50% посадового окладу; за службу в умовах режимних обмежень - у розмірі 15% посадового окладу та щомісячне преміювання.
Вимоги до кандидата: атестований працівник органів внутрішніх справ (середній і вищий начальницький склад), наявність власного житла в Києві, вища освіта у відповідності зі спеціальністю професійної діяльності за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста.
Крім того необхідно мати післядипломну освіту у сфері державного управління правоохоронною діяльністю, і досвід використання нових інформаційних технологій у виробничій, комерційній, банківській сферах.
Як повідомлялося, після закриття правоохоронними органами файлообмінника EX.ua декілька сайтів держорганів піддалися хакерській атаці.
Найбільше постраждав сайт МВС. Атаці піддалися також сайт Президента, сайт уряду, сайт Партії регіонів тощо.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас