Світовий Банк оголосив про нову програму для України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Світовий Банк оголосив про нову програму для України

846
Світовий Банк починає нову програму стратегічного партнерства з Україною, спрямовану на поліпшення ділового клімату в цій країні. Про це в четвер повідомила прес-служба банку.
Програма розрахована до 2016 року і передбачає виділення банком щорічних позик на суму 500 млн доларів. Крім того, 400 млн доларів на рік буде виплачувати Міжнародна фінансова корпорація (МФК), що входить до структури СБ, метою якої є забезпечення припливу приватних інвестицій в країни, що розвиваються.
Ці кошти підуть на поліпшення роботи в таких сферах, як управління бюджету, забезпечення ефективності послуг в освіті та охороні здоров'я, робота комунальних служб. Йдеться також про "покращення ділового клімату, спрямоване на примноження економічного потенціалу України".
"Партнерство націлене на підтримку проголошеної українським керівництвом програми економічних реформ", - сказав регіональний директор СБ Кіміао Фан. За його словами, "ця програма передбачає амбітні завдання дня в підвищенні конкурентоспроможності України на міжнародній арені і реалізації очікувань українського народу". Він також відзначив прагнення СБ допомогти в усуненні "вузьких місць, які в минулому заважали успішному проведенню перетворень".
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас