Американський мільйонер відправився у тюрму за побиття танцівниці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американський мільйонер відправився у тюрму за побиття танцівниці

Кримінал
281
Американський мільйонер Томас Хартман, визнаний судом Нью-Йорка винним в нанесенні побоїв танцівниці з Тбілісі Софії Канделакі, проведе за ґратами два місяці.
Як передає ИТАР-ТАСС, в квітні минулого року в одному з італійських ресторанів на Манхеттені між 42-річним Хартманом, що володіє численними об'єктами нерухомості, і 37-річною Канделакі сталася сварка, під час якої мільйонер вдарив жінку по обличчю.
Як стверджує потерпіла, Хартман вдарив її масивним золотим наручним годинником фірми Rolex, в результаті чого лікарям довелося накласти їй на чоло 16 швів.
На суді звинувачення наполягало на тому, що Хартман навмисно завдав потерпілій тілесні ушкодження, з чим у результаті і погодилося журі присяжних. Звинувачення вимагало посадити мільйонера за ґрати на максимальний термін покарання за цим звинуваченням, тобто на один рік.
Однак захисникам вдалося скоротити його до двох місяців, заявивши, що Хартман є добропорядним бізнесменом і жертвує гроші на благодійність. Адвокати мільйонера стверджували, що під час події біля ресторану Канделакі намагалася обікрасти їх підзахисного.
На суді Томас Хартман, який користується ножним протезом, стверджував, що зачепив Канделакі випадково, втративши рівновагу. У зв'язку з цим варто зазначити, що мільйонером Хартман став по волі випадку.
Раніше він працював звичайним будівельником, проте в 2004 році його збили поліцейські на машині, які переслідували його за звинуваченням у побитті своєї дружини.
Потерпілому після того інциденту довелося ампутувати ногу. У 2010 році суд постановив виплатити компенсацію Хартману за втрату ноги в розмірі 16 мільйонів доларів, які круто змінили його життя.
Томас Хартман до того як стати бізнесменом двічі потрапляв за ґрати за викрадення автомобіля і за бійку.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас