Податкова міліція Києва в 2011р забезпечила надходження в держбюджет 104 млн грн за підсумками розслідування кримінальних справ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податкова міліція Києва в 2011р забезпечила надходження в держбюджет 104 млн грн за підсумками розслідування кримінальних справ

130
Співробітники управління податкової міліції Державної податкової служби (ДПС) в Києві в 2011 році сприяли надходженню до державного бюджету 104 млн грн за підсумками розслідування кримінальних справ у сфері оподаткування.
Як повідомила прес-служба столичної ДПС з посиланням на начальника управління податкової міліції ДПС у Києві Ігоря Усика, сума погашених збитків по завершених провадженнях кримінальних справ майже втричі перевищує показник 2010 року і є найбільшою за останні п'ять років.
У повідомленні також зазначено, що співробітники податкової міліції Києва завершили слідство у 216 кримінальних справах, що майже на 10% перевищує показник позаминулого року.
Із загальної суми відшкодованих збитків 78% сплачено добровільно особами, які вчинили злочини у сфері оподаткування. Порушники скористалися правом, визначеним ч. 4 ст. 212 КК, згідно з якою особа, винна в несплаті податків в особливо великому розмірі, звільняється від кримінальної відповідальності за умови повного відшкодування завданої злочином шкоди.
"Наприклад, в Шевченківському районі Києва обвинувачений добровільно сплатив 4,6 млн грн несплачених податків і стільки ж фінансових санкцій, за що був звільнений від кримінальної відповідальності", - цитує І.Усика прес-служба.
В ДПС Києва також повідомили, що в січні поточного року за підсумками розслідування кримінальних справ уже відшкодовано 17,6 млн грн, що вдвічі більше, ніж у минулому році.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас