Шойбле: Німеччина не готова надавати допомогу Греції без гарантії реформ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шойбле: Німеччина не готова надавати допомогу Греції без гарантії реформ

Казна та Політика
280
Німеччина готова допомогти Греції, але не готова надавати необмежені ресурси без твердої впевненості в тому, що грецькі політики реалізують реформи і будуть строго дотримуватися умов раніше взятих на себе зобов'язань, заявив в середу міністр фінансів Німеччини Вольфганг Шойбле.
Шойбле також зазначив, що, на його погляд, грецька консервативна партія "Нова демократія" не в повній мірі підтримує ідею збереження поточного курсу щодо зниження державних витрат, що дозволяє партії користуватися широкою підтримкою населення і зміцнює її позиції перед виборами в квітні. На його погляд, це збільшує ризик того, що Греція не буде виконувати взяті на себе зобов'язання після отримання другого траншу.
"Ми дуже добре усвідомлюємо нашу відповідальність перед грецьким народом. І, як я завжди говорив, ми можемо допомогти, але ми не можемо залити кошти в бездонну яму", - заявив Шойбле.
Він також зазначив, що незалежно від того, як буде розвиватися ситуація в Афінах, Європейський валютний союз не впаде, але все ж слід запобігти неконтрольованому дефолту в Греції.
За матеріалами:
Вести.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас