Азаров: Основні ризики нацбезпеки лежать в економічній площині — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: Основні ризики нацбезпеки лежать в економічній площині

Казна та Політика
184
Прем'єр-міністр України Микола Азаров подякував колишньому першому віце-прем'єр-міністру економічного розвитку і торгівлі Андрію Клюєву за роботу в уряді і зазначив, що складно знайти більш підготовлену людину на посаду секретаря Ради національної безпеки і оборони (РНБО), на яку той був призначений.
"Складно знайти більш підготовлену і відповідальну людину на посаду секретаря РНБО. Дякую за спільну роботу і бажаю успіхів на новій посаді", - сказав глава українського уряду, звертаючись до Клюєва на відкритті засідання уряду в середу.
Азаров відзначив внесок Клюєва в виведенні України з кризи і висловив упевненість, що той впорається з новими зобов'язаннями на новій посаді, "тим більше, що в даний час основні ризики та виклики для національної безпеки лежать в економічній площині".
Присутній в залі засідань уряду Клюєв, в свою чергу, також подякував усім за спільну роботу, після чого пішов.
Як повідомлялося, президент України Віктор Янукович у вівторок звільнив Клюєва з посади першого віце-прем'єр-міністра економічного розвитку і торгівлі та призначив його секретарем РНБО України замість звільненої з цієї посади Раїси Богатирьової.
Клюєв був призначений на посаду першого віце-прем'єр-міністра - міністра економічного розвитку і торгівлі 10 грудня 2010 року. До цього він з березня 2010 року обіймав посаду першого віце-прем'єра, а в 2006-2007 роках був віце-прем'єром в уряді Януковича.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас