Німецькі поліцейські врятували плюшевого пінгвіна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німецькі поліцейські врятували плюшевого пінгвіна

60
Поліцейські німецького міста Хайдельберг провели операцію з порятунку пінгвіна, який у підсумку виявився плюшевою іграшкою.
Рятувальний захід було проведено в понеділок, 13 лютого, на річці Неккар, передає УНН. Першою пінгвіна, який плив по річці на крижині, помітила жінка. Вона подумала, що це собака, злякалася, що вона потоне і подзвонила в екстрену службу з проханням прислати фахівців на допомогу тварині.
Свідки, які змогли як слід розгледіти обриси тварини, вирішили, що на крижині пливе справжній пінгвін. Люди вирішили, що пінгвін втік з місцевого зоопарку, і звернулися в поліцію.
Рятувальники дістали пінгвіна з води і встановили, що він іграшковий. У поліції заявили, що поява плюшевого пінгвіна в Неккарі стала результатом чиєїсь хуліганської витівки. Хто так пожартував, поки не відомо.
Порятунок пінгвіна був не першою подібною операцією, проведеною в Європі в останні місяці. Так, нещодавно валлійські рятувальники витратили 12 годин на те, щоб дістати кішку, що застрягла в сміттєвому контейнері, але вона теж виявилася іграшковою. А в 2011 році в Німеччині пожежні провели операцію з надання допомоги пластиковому лебедю, що примерз до річки.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас