У китайському зоопарку в день Святого Валентина одружили барана і олениху — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У китайському зоопарку в день Святого Валентина одружили барана і олениху

50
У зоопарку на північному заході Китаю баран і самка оленя "одружилися" в день Святого Валентина, повідомляє ВВС.
"Нетрадиційні стосунки" барана Чан мао і оленихи Чун-цзи зробили їх дуже популярними.
У Парку дикої природи провінції Юнань в місті Куньмін продавали квитки на цю подію. У продаж надійшли як мінімум 500 квитків вартістю 66 юанів (10 дол.). Тварин вбрали у "весільні сукні".
Повідомляється, що Чан мао не був цілком вірним Чун-цзи. Він став батьком ягняти, якого народила єдина в зоопарку вівця. Саме з цієї причини керівництво зоопарку вирішило розлучити барана і олениху в грудні минулого року. Однак, коли співробітники зоопарку поселили Чан мао з ягням і його матір'ю, він став жорстоким. Чун-цзи, в свою чергу, пролізла крізь паркан, щоб бути ближче до нього.
Раніше баран і олениха виховувалися в парку разом в одній групі. "Ми поселили їх разом, оскільки вони травоїдні", - процитувало агентство "Синьхуа" слова співробітника парку Ліу Ген-Ченг. Працівники зоопарку помітили, що ця пара була дуже прив'язана один до одного - Чун-цзи облизувала шерсть Чан мао, а він, у свою чергу, відганяв оленів, які насмілювалися наблизитися до оленихи.
Пара стала популярною після виходу в ефір місцевого телебачення присвяченої їм програми. Втім, учені радять публіці не вкладати занадто багато "людського" в поведінку пари, і кажуть, що "краще - залишити їх у спокої".
За матеріалами: BBC
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас