Британський кіт, який вибіг на футбольне поле, знайшов тимчасове житло — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британський кіт, який вибіг на футбольне поле, знайшов тимчасове житло

59
Кот, який став знаменитістю після того як вибіг на домашнє поле англійського футбольного клубу "Ліверпуль" під час матчу 6 лютого, знайшов тимчасове житло у притулку для тварин Freshfields Animal Rescue Centre. Кілька тижнів він проведе під наглядом фахівців, а потім йому почнуть підшукувати господаря, пише Click Liverpool.
Біло-смугастого кота забрали з вулиці неподалік від домашнього стадіону "Ліверпуля", "Енфілда", кілька днів тому. Його поселили в затишній кімнаті, прикрашеній символікою футбольного клубу і фотографіями. Як розповіла співробітниця притулку Кетрін Гіббс, коту, раніше названому Кенні, дали кличку Шенкс (на честь тренера "Ліверпуля" Білла Шенклі, який працював в клубі з 1959 по 1974 рік).
За словами Гіббс, в цілому Шенкс абсолютно здоровий, сильний і доброзичливий кіт. Зараз йому дають антибіотики, щоб уникнути ризику потрапляння інфекції в шрами на морді і лапах тварини (їх він, очевидно, отримав в бійках із суперниками). Співробітниця притулку підкреслила, що Шенкс - справжній джентльмен, і тому може стати прекрасним вихованцем.
Поки кіт освоюється у притулку, багато спить і любить їсти курку. BBC News зазначає, що центр, де живе Шенкс, прийматиме дзвінки від охочих забрати кота, протягом трьох тижнів. За цей час кіт повинен завершити прийом антибіотиків, пройти операцію зі стерилізації та отримати мікрочіп.
В даний час притулок приймає пожертвування на утримання знаменитого енфілдського кота.
Кот став зіркою інтернету після того як вибіг на "Енфілд" під час зустрічі "Ліверпуля" з "Тоттенхемом". Тварина провела на траві приблизно одну хвилину, але цього було достатньо для того, щоб стати знаменитим на весь світ. Незабаром в Twitter з'явився мікроблог @ AnfieldCat, на який підписалися кілька десятків тисяч осіб. Коту присвятили кілька відеороликів і пісню.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас