Янукович: Завданням нового секретаря РНБО є розвиток сектора безпеки держави — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович: Завданням нового секретаря РНБО є розвиток сектора безпеки держави

207
Перед новим Секретарем Ради національної безпеки та оборони України (РНБО) Андрієм Клюєвим стоїть завдання розвитку сектору безпеки держави в умовах сучасних викликів. Про це сказав Президент України Віктор Янукович під час представлення Клюєва членам та апарату РНБО, передає прес-служба Президента України.
"Сектор безпеки потрібно розвивати в нових умовах, відповідаючи на ті виклики часу, які стоять перед нашою країною", - підкреслив глава держави.
Янукович висловив сподівання, що Клюєв відповідно до поставлених завдань скоординує роботу правоохоронних органів і спецслужб. "Сподіваюся, присутні тут керівники правоохоронних органів, спеціальних служб будуть надійними ланками в цій роботі", - зазначив Президент.
Нагадаємо, сьогодні Президент України Віктор Янукович представив членам та працівникам апарату Ради національної безпеки та оборони України новопризначеного секретаря РНБО Андрія Клюєва. Раїса Богатирьова, яка раніше займала посаду секретаря Радбезу, призначена віце-прем'єром - міністром охорони здоров'я, в той час як Клюєв був звільнений з посади першого віце-прем'єра - міністра економічного розвитку і торгівлі.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас