В Ізраїлі припинено загальний 5-денний страйк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Ізраїлі припинено загальний 5-денний страйк

170
В Ізраїлі припинено загальний 5-денний страйк після проведених у ніч із 11 на 12 лютого переговорів між представниками Міністерства фінансів і Федерацією профспілок "Гістадрут", передає Reuters. Згідно з досягнутою угодою, найнятими на умовах підряду працівникам вдалося добитися підвищення заробітної плати, а також поліпшення соцпакету та бонусів.
У страйку взяли участь представники державного сектору, муніципальних установ і банків, залізничники й працівники морських портів, біржові водії, які служать і, суспільного транспорту. За оцінками Міністерства фінансів, тільки за один день акції втрати національної економіки склали близько 500 млн дол. У кожний наступний день економіка втрачала не менш 100 млн дол.
В основі вимог організатора страйку "Гістадрут" лежав намір добитися від уряду офіційного наймання службовців, які працюють у державному секторі, але на умовах підряду приватних організацій. Це близько 250 тис. чоловік, що становить значне число працюючих країни з населенням приблизно в 7,8 млн. Працюючі за договором підряду отримують меншу заробітну плату й не можуть повною мірою користуватися надаваними компанією бонусами.
За матеріалами:
Завтра
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас