Королевська має намір найближчим часом презентувати план розвитку країни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Королевська має намір найближчим часом презентувати план розвитку країни

174
Лідер Української соціал-демократичної партії (УСДП), народний депутат Наталія Королевська заявила, що найближчим часом буде презентовано план економічного розвитку України.
Як повідомляє прес-служба УСДП, про це Королевська заявила під час засідання громадської ради Харківщини, передає Інтерфакс-Україна.
"Наше завдання - розробити єдиний план економічного розвитку країни, і показати людям, який уряд і яку майбутню команду ми готові представити, щоб люди нам повірили", - сказала Королевська.
"Ми повинні разом з громадськими лідерами, громадськими організаціями взяти на себе відповідальність у складанні єдиного народного списку на вибори. Щоб саме громадські лідери - люди, які користуються народною довірою - прийшли в парламент в 2012 році. Ми зараз працюємо над механізмом формування народного списку", - підкреслила лідер УСДП.
Королевська закликала протистояти "будь-яким провокаціям нинішньої влади, спрямованим на внесення розбрату серед опозиції і суспільства".
"Я вже неодноразово казала, що тільки громадянське суспільство, об'єднавшись з опозицією, зможе реально змінити ситуацію в країні. Тому ми повинні протистояти будь-яким провокаціям влади, спрямованим на те, щоб пересварити між собою як опозиційні партії, так і суспільство з опозицією", - зазначила вона.
Під час дискусії з учасниками Громадської ради Харківщини Королевська закликала майбутніх кандидатів у депутати по мажоритарних округах скооперуватися між собою і допомагати один одному.
"В такому випадку у влади не залишиться жодних шансів на перемогу. Ніякий адмінресурс їй не допоможе, якщо громадські лідери допоможуть один одному, будуть активно працювати на округах, і люди будуть їм довіряти", - підкреслила політик.
Також під час зустрічі було прийнято рішення продовжувати співпрацю і активний діалог між Громадською радою Харківщини і УСДП.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас